Martin en Tamara in Dubai - Dag 12: Laatste relaxdagje aan het zwembad
30 maart 2025 - Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
De laatste volle dag alweer in het prachtige Dubai, wat is de tijd toch voorbij gevlogen! We worden vandaag rond 07:30 wakker, chillen nog lekker wat in bed en lopen een uurtje later, ingesmeerd en al, naar het ontbijt. Twee heerlijke eggs benedict met zalm en avocado later liggen we weer op prima bedjes aan het zwembad. Toegegeven, het is niet het strand van gisteren, maar dan nog hebben we niets te klagen! Met 32 graden brandt het zonnetje flink, dus we nemen regelmatig even een verfrissende duik in het water.
Rond het middaguur worden we weer voorzien van flesjes koud water en een heerlijk ijsje, ditmaal in de smaak mango, en rond een uurtje of twee bestellen we weer een kipshoarma om te delen, met een vers sapje en een lekkere koude milkshake erbij.
Het is vandaag beduidend drukker aan het zwembad. Misschien omdat het zondag is, misschien omdat de ramadan voorbij is... Geen idee. Voor het eerst komen we nu bij het zwembad ook gezinnen tegen die in volledige regenpakken het water ingaan en daarna lekker drijfnat staan afdruipen op de kant… Het is maar waar je blij van wordt. Toch liggen we wel prima en genieten we nog heerlijk van onze laatste paar uurtjes zon van deze vakantie.
Als die zon dan toch echt verdwenen is, gaan we terug naar de kamer, waar we weer door een nieuwe creatie worden begroet. Dit keer ligt er een briefje bij met het verzoek een positieve review over onze kamerheer achter te laten op TripAdvisor als we tevreden waren. Natuurlijk willen we dat even doen! Dat wordt hier veel gevraagd trouwens. Blijkbaar kijken werkgevers daar kritisch naar.
We kleden ons om en gaan voor de laatste keer richting de lounge, waar Armando wederom een heerlijk buffetje heeft klaargezet. We hebben ons Uno-spelletje weer mee en vermaken ons prima tot de lounge om 21:00 weer dichtgaat. Tussendoor gaat Tamara nog even naar de rooftop bar om de zonsondergang hier voor de laatste keer te aanschouwen. We bedanken Armando nog even voor de goede zorgen en begeven ons weer naar de kamer, waar zowaar een klein cadeautje voor ons klaar ligt om het Suikerfeest te vieren. We besluiten het mee te nemen naar huis en nu onze koffers in te pakken voor morgen, het verslag te posten en dan lekker naar bed te gaan.
We vliegen morgenmiddag om drie uur, dus we hoeven gelukkig niet vroeg op. De afgelopen dagen zijn werkelijk weer voorbij gevlogen. Dank jullie wel allemaal voor alle leuke reacties en tot de volgende trip weer! Vergeet trouwens niet om je te abonneren op onze blog als je de volgende keer een automatisch mailtje wil krijgen als er weer een nieuw verslag staat! Voor nu zeggen we Du-bye!

Nou een hele goede terugreis morgen. Doeiiiiii
Bedankt voor het mee mogen reizen.
Goede reis terug.